Rørt vinder af Grand Prix: Stine Cassøe Jakobsen (video)

11-12-2021 23:03

Annika Knudsen Lorentsen

Stine Cassøe Jakobsen har netop vundet Nathalie Horse Care Grand Prix ved Christmas Show 2021, hvor hun leverede en formidabel fejlfri og hurtig omspringning, som sikrede hende sejren foran to andre seje piger på anden- og tredjepladsen

Copyright Ridehesten.com
Stine Cassøe Jakobsen med Conchillo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Juleaften ved Nathalie Horse Care Christmas Show er ved at være nået til vejs ende, for stævnets højeste klasse er netop afgjort. Her blev der redet 150 cm Grand Prix, hvor der i alt var 31 ekvipager til start. 

Syv af ekvipagerne formåede at ride fejlfrit i hovedrunden og dermed var det blandt disse, at vinderen skulle findes. 

Der var ikke mange der formåede at ride fejlfrit i omspringningen, og den første ud af to, der gjorde det, var Maria Barnewitz Schou med Seana 2 e. Stolzenberg som med sin omspringning lagde sig i front med en tid på 40,09 sekunder. 

Hjemmebane-vinder
Hun måtte dog se sig slået af sidste rytter, som var Stine Cassøe Jakobsen i sadlen på Conchillo e. Churchill/ Concorde (opdr. Ane Stoltze), som red fejlfrit i mål i tiden 38,28 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Stor jubel på æresrunden med sin nye trailer efter sig. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Stine rider for Danish Derby Horse Shows, og kan vist roligt sige, at det var en hjemmebane sejr, eftersom hendes far og storebror står for at arrangere Christmas Show.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er virkelig en drøm der går i opfyldelse, fortæller Stine efter sejren. I videoen nedenfor kan I høre hele interviewet med den glade vinder, mens I kan se Stines omspringning i videoen nederst. 

Andenpladsen blev dermed Maria Barnewitz Schou, som også var rigtig glad på trods af, at hun måtte se sig slået i sidste sekund. 

– Jeg er virkelig stolt af Seana, den her hest er bare helt fantastisk, fortæller hun efter dagens klasse. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou med Seana. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

På tredjepladsen blev det Sofie Yderstræde Bucka, som med La Belle e. Lord Pezi/ For Pleasure leverede en hurtig omspringning, hvor den sidste bom dog faldt til jorden. Hun endte som den hurtigste med 4 fejl og endte dermed i top-3.

Copyright Ridehesten.com
Sofie Yderstræde Bucka med La Belle. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

På fjerdepladsen blev det Martin Mose Knudsen med Ci Beau Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Lambrusco Ask (opdr. Stutteri Ask), mens femtepladsen blev Torben Frandsen med Zapitol S Z e. Zondor Z/ Indorado. 

Video af Stines omspringning:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen