Roskilde Dyrskue står for døren

26-05-2022 14:01

Roskilde Dyrskue er Danmarks største dyrskue og i morgen slår de dørene op til et brag af en weekend efter at det traditionsrige dyrskue været aflyst de to foregående år

Roskilde Dyrskue løber af stablen i weekenden, og der er nok at se på for de hesteinteresserede. Fra den 27. til den 29. maj bliver dyrskuepladsen i Roskilde fyldt med heste, landbrugsdyr, maskiner, udstillere, kæledyr.

Når Roskilde Dyrskue åbner i morgen kan du opleve lidt af hvert. Der er selvfølgelig bedømmelse og shows med heste og mange andre dyr, men du kan også opleve andre sjove ting som traktortræk, gå på madværksted og meget mere. 

Copyright Ridehesten.com
H.K.H. Kronprinsesse Mary deltog i åbningen af Roskilde Dyrskue i 2019. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.

Klokken 11.30 i morgen vil der være officiel åbning af dyrskuet med taler fra Borgmester Tomas Breddam, formand for Landbrug & Fødevarer Søren Søndergaard og formand Povl Fritzner. Da dyrskuet fandt sted sidste gang i 2019, deltog H.K.H. Kronprinsesse Mary i åbningen, som det år kunne fejre 50-års jubilæum.

Gennem hele weekenden vil der være mange forskellige bedømmelser og indslag, hvor et af højdepunkterne på program af udpegning af Sjællandspræmiehingsten klokken 16.00 i morgen fredag også selvfølgelig Det Store Hesteshow, som løber af stablen klokken 19.00 fredag og klokken 19.30 lørdag.

Se programmet for Roskilde Dyrskue her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen