Royalt islæt på fløjen i Brønderslev

27-10-2019 16:10

Flere dejlige heste blev i dag fremvist i Brønderslev, hvor selv ikke kulden afholdt publikum for at bruge søndagen i Nordjylland i hestens tegn. I alt 20 heste blev ved egnethedstesten kyndigt bedømt af Bjarne Nielsen og Dennis Fisker

Copyright Ridehesten.com
Mette Sejbjerg og Nobelle Foto: Ridehesten.com/Ida K. D. Dalgaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var et blandet felt der indtog ridehallerne i Brønderslev Rideklub, og der skulle da også gå lidt over en time, før dommerne fik uddelt de lidt større karakterer. 

En af de flittige modtagere var Mette Sejbjerg der er både rytter og ejer af kat 715 Nobelle efter Negro/B. H. Future Cup opdrættet af H.K.H Prinsesse Benedikte. Hun sikrede sig fløjpladsen med hele 880 point, hvor der blandt andet blev givet 9 i skridt, ridelighed og kapacitet samt flere rosende ord fra dommerne.

Copyright Ridehesten.com
Mette Sejbjerg og Nobelle Foto: Ridehesten.com/Ida K. D. Dalgaard

Med klassens næsthøjeste resultat på 820 point og hele 9,5 i galop fik vi på andenpladsen Frederikke Skelmose og Revolution Nobel efter Franklin/Solos Landwin opdrættet af NobelFood Holding og ejet af Helgstrand Dressage og Søren Grønborg.

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Skelmose og Revolution Nobel Foto: Ridehesten.com/Ida K. D. Dalgaard

Marie Kowalski og Ka Athena efter Antobello/B.H. Don Schufro opdrættet af Kim Dreyer og ejet af Nikolai Kowalski endte på en tredjeplads. Med deres 8.5 i kapacitet kom de lige netop foran de andre med tilsvarende point.

Copyright Ridehesten.com
Marie Kowalski og Ka Athena Foto: Ridehesten.com/Ida K. D. Dalgaard

På fjerdepladsen fik vi Toby Hewlet med kat 716 Sigsgaards Carte Blanche efter Sezuan/United opdrættet af Per Sigsgaard og ejet af Per Sigsgaard og Helgstrand Dressage. Femtepladsen blev delt mellem Ann Katrine Kejser Rasmussen med kat 704 Skovlygårds Maserati efter Don Deluxe/Milan opdrættet af Anne-Grethe Vang og ejet af Peter Asmussen samt Emma Ahlberg med kat 714 Logo’s Gaya efter Grand Galaxy Win/B.H. Don Romantic opdrættet og ejet af Jette Fries. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alle tre ekvipager endte med 800 point, det var dog ridelighedskarakteren til Toby Hewlet og Sigsgaards Carte Blance der lod dem tage fjerdepladsen.

Hvis du er blevet nysgerrig på egnethedstest, kan du stadig nå at overvære dette! Her er datoer for de endnu ikke afholdte arrangementer: 

REGION 6, Ikast
Lørdag den 2. november
Egnethedstest i springning

REGION 3, Stutteri Ask
Lørdag den 2. november
Egnethedstest i dressur + eksteriørkåring

REGION 1, Vallensbæk
Søndag den 3. november
Egnethedstest i springning & dressur

REGION 5, Vilhelmsborg
Lørdag den 9. november
Egnethedstest i dressur

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen