Ryan og Regardez Moi i World Cup-sejr

12-11-2013 08:08

Heath Ryan og Regardez Moi tog sig af sejren i Equitana World Cup Freestyle lørdag aften i Sydney over den nykronede australske mester Sheridyn Ashwood og Prestige VDL

Copyright Ridehesten.com

Ryan and hans nu 17-årige sorte hingst Regardez Moi e. Rubinstein / Consul har scoret 72,600% per cent og vundet de sidste fire World Cup kvalifikationer, hvilket sikrer ham en invitation til the Pacific League Final i næste måned, hvor det vil blive afgjort, om ekvipagen kommer til den gloabel finale i Lyon, Frankrig i april 2014.
Ashwood og den 16-årige hingst Prestige e. Silvano N / Goodtimes, der blev australske mestre for to uger siden og vandt en World Cup kvalifikation i juli, tog andenpladsen i Sydney med 72,250% foran Jayden Brown og Fürst Friedrich med 67,725%.
- Sheridyn lagde virkelig pres på os. Jeg vidste, at hun kom stærkt, så vi gav alt, hvad vi havde, udtalte Heath Ryan, der har startet Grand Prix på Regardez Moi 7½ år og har 72 starter i stor tur på den sorte hingst inklusiv World Cup finalen i Las Vegas i 2009, hvor billedet er taget.

The Pacific League - Stillehavsligaen - er en fire geografiske afdelinger af World Cup, der også tæller Nordamerika samt Øst- og Vesteuropa, hvorfra de bedste hvert år mødes til finalen i april måned.

Se det fulde resultat HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner