Rytternes FEI-repræsentanter valgt

12-11-2022 12:31

Annika Knudsen Lorentsen

Rodrigo Pessoa, Yvonne Losos de Muniz, Erik Orford, Bettina Hoy, Franz Schiltz, Sabrina Arnold og Lambert Leclezio er blevet valgt til at repræsentere atleterne indenfor hver deres disciplin i FEI

Copyright Ridehesten.com
Rodrigo Pessoa ved Falsterbo Horse Show i 2016. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I torsdag havde FEI bestyrelsesmøde i Cape Town, Sydafrika, og her blev de atleter der er udvalgt til at repræsentere deres disciplin præsenteret. Atleterne er valgt for en periode fra nu (2022) og indtil 2026.

I springning er det brasilianske Rodrigo Pessoa der er blevet valgt blev 83,93 procent af stemmerne blandt de atleter der har stemt. I dressur er det Yvonne Losos de Muniz fra Den Domikanske Republik der er blevet valgt, og hun er blevet valgt med 100 procent af stemmerne fra de 15 personer der har stemt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I paradressur er det britiske Erik Orford der er valgt, mens Bettina Hoy fra Tyskland har fået opgaven for militarrytterne. I kørsel er det Franz Schiltz fra Luxembourg der er blevet valgt, mens Sabrina Arnold fra Tyskland har fået opgaven for distancerytterne. Sidst men ikke mindst, er franske Lambert Leclezio blevet valgt til at repræsentere voltigørerne. 

Læs mere her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen