Så er de i gang på Vilhelmsborg!

03-02-2012 09:53

Signe Wiese

Springrytterne har for alvor indtaget Vilhelmsborg til Danish Derby Horse Shows Selene Finans CSI** - den første klasse blev afviklet torsdag og stævnet fortsætter indtil søndag
Copyright Ridehesten.com
René Fredslund og Accomie - her ved JBK-stævnet i Odense 2011 - sejrede i stævnets første klasse. (Foto: Ridehesten.com)

De deltagende ryttere er ankommet til et sneklædt Vilhelmsborg, og i går, torsdag, var der var vet-check inden stævnets første klasse - en youngster-klasse for 6- og 7-års på 125cm/130cm - blev afviklet. Klassen fik dansk vinder, da René Fredslund på sin hjemmeavlede Acoomie e. Acodetto I / Briscar var hurtigst af alle i omspringningen. Den estiske rytter Jüri Sokolovski blev nr. 2 på Tekila, mens Lotta Schultz fra Sverige blev nr. 3 med Rockstar. I dag, fredag, er de første ryttere redet på banen kl. 8.30 i dagens første klasse, Lille Tur på 120 cm. Kl. ca. 14.15 starter en kvalifikationsklasse til søndagens Grand Prix, hvor forhindringer når en højde på 140 cm. Ca. 80 ryttere er på startlisten, heriblandt flere særdeles velkendte ekvipager som fx den danske mester Thomas Sandgaard på Amarone, Tina Lund på Zamiro og A-dur R og Camilla Enemark på Party Dance og Regino Adelheid. Dagens sidste klasse - Medium Tur 130 cm, starter kl. 17.30. Der er gratis entré under hele stævnet, der er tændt for varmen i hallen, og standområdet bugner som altid af stande med alt fra foder og staldinventar til det nyeste indenfor udstyr til hest og rytter. Læs mere om stævnet via link til højre.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen