Så er der propositioner til JBK

09-09-2016 10:41

Tonya Bille Nielsen

Inden længe rammer vi oktober måned hvor Odense Horse Show i både uge 41 og 42 skydes i gang. Her bliver afholdt dressur- og springklasser af højeste konkurrencekvalitet med deltagelse af nogle af de bedste danske og internationale ryttere

Copyright Ridehesten.com

 

Propositioner til dette års Odense Horse Show er klar - og i alle springklasser i weekenden i uge 41 gælder der 'først til mølle'-princippet for tilmeldinger, dette gælder desuden også den CSI1*-klasse der afholdes i uge 42. 

JBK har i år valgt ikke at afholde nationale klasser samt internationale klasser for de unge dressurryttere, således at det i år kun er championatsfinaler, World Cup i dressur med tilhørende internationale klasser og ikke mindst internationale klasser i springning. 

I uge 41 i perioden den 13.-16. oktober vil der blive afholdt diverse springklasser med gratis adgang for alle interesserede publikum. I uge 42 vil der ingen blive åbnet op for dørerne i Odense Congress Center, hvor her fra den 19.-23. oktober vil blive afholdt både spring- og dressurklasser, inkl. World Cup-kvalifikation i dressur om lørdagen. 

Find propositionerne HER og den foreløbige tidsplan HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen