Så er startlisten til springning ved OL klar

02-08-2021 16:18

Annika Knudsen Lorentsen

I morgen starter den individuelle springning ved OL, hvor danske Andreas Schou er til start, og nu er startlisten klar, og Andreas har startnummer 43 ud af i alt 73 ekvipager

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Darc De Lux ved søndagens opvarmning i Tokyo. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det bliver spændende, når det i morgen går løs med den sidste ridesportsdisciplin ved OL i Tokyo, hvor vi også har dansk deltagelse. Det er nemlig den individuelle konkurrence i springningen der starter i morgen, og her vil Andreas Schou være til start med Darc De Lux e. Darco/Contender (opdr. Morten Augustinus). 

I morgen rides den første individuelle klasse, og det er herfra, at rytterne skal forsøge at kvalificere sig til den individuelle finale. I alt er der 73 ekvipager på startlisten i morgen, og her får de 30 bedste plads i finalen, som afholdes onsdag. 

Holdkonkurrencen er planlagt til senere på ugen, nærmere bestemt med den indledende runde fredag, og holdfinalen lørdag. Læs mere om hvordan springningen foregår ved OL HER.

Copyright Ridehesten.com
Norske Geir Gulliksen og Quatro. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas midt i startrækkefølgen
Vi kan glæde os til at se Andreas Schou som startnummer 43 ud af de i alt 73 ekvipager. Der er mange interessante ekvipager på startlisten, så det bliver spændende at følge. 

Vi kan eksempelvis se frem til at se andre nordiske ryttere, hvor norske Geir Gulliksen har startnummer 27, svenske Henrik von Eckermann startnummer 33, svenske Malin Baryard-Johnsson startnummer 40 og svenske Peder Fredricson startnummer 48. 

Se startlisten HER.

Klassen starter kl. 12.00, dansk tid, og vises på DR2. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev