Så samler vi op!

10-07-2015 19:58

FALSTERBO - Med konkurrencer på to baner og mange danskere til start, så er det ikke muligt at nå at få samlet op på alle de danske resultater i dagens løb, så her kommer en opsamling

Danmark er repræsenteret ved to springryttere i de internationale klasser Linnea Ericsson-Carey og Andreas Schou. Begge har de haft gode resultater i kvalifikationsklasserne til søndagens Grand Prix med flere fejlfrie runder, og det betyder at Andreas starter Lenardo der Kleine på søndag, mens Allstar skal gå den store springklasse lørdag, så han er klar til at gå Nations Cup for Danmark næste weekend. Andreas red også Chalisco fejlfrit gennem derbykvalifikationen så de to skal i morgen lørdag prøve kræfter med den store derbybane. - Det har jeg aldrig prøvet før, fortæller Andreas, men han har tiltro til at Chalisco kan klare den opgave ogås. Linnea har redet Caddie R ind i Grand Prix klassen søndag, 

På dressurbanen blev det i dag til en andenplads til Joachim Thomsen på Søbakkehus Mia Bella e. Blue Hors Don Schufro, hun vrinskede flere gange i programmet men blev ved Joachim, desværre var der noget dommeruenighed om deres præstation, og de sluttede på andenpladsen med 72,079% slået af hollandske Patrick van der Meer og Coco Chanel med 73,5% Carina Cassøe Krüth og Heilines Hot Mix e. Blue Hors Hotline kom ind på tredjepladsen med 71,737% - Vi har fået redet for meget på opvarmningen i går, så han manglede lige det lidt ekstra, der skal til inde på banen, forklarede Carinas træner Hasse Hoffmann, da Hot Mix virkede lidt mat men gik fejlfrit. 

Dressurrytterne har her til aften også kæmpet om kvalifikation til finalen i 7-års championatet. Ditte Mikkelsen og Unicorn's Delicious e. Blue Hors Don Romantic gik til pladscifrene 11 - 4 og 1 og de opnåede 68,246% til femtepladsen. 
Lige efter fulgte Katrine Kraglund/Swing King e. Sandro Hit med 67,851% Carina Cassøe Krüth og Audry er også klar til finalen, mens Jan Christensens Rossetti viste sig helt ekstraordinært i nogle øvelser, men Rosetti blev så bange på banen at Jan valgte at opgive. 

Følg med her. 

 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev