Sandra Hyrm har vundet U25 Grand Prix i Samorin

06-08-2021 16:49

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend er danske Sandra Aagaard Hyrm og Heslegård's Rismon til start ved det internationale stævne i Samorin, og det er international debut for denne ekvipage, som altså i dag har vundet U25 Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Sandra Aagaard Hyrm og Heslegård's Rismon. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sandra Aagaard Hyrm har taget turen hele vejen til Samorin i Slovakiet, hvor der i denne weekend er internationalt stævne. Her er hun til start i U25-klasserne med sin hest Heslegård's Rismon e. Heslegård's Rubin/Heslegård's Louis (opdr. Heslegård Stutteri), og de har haft stor succes i deres første klasse. 

Ekvipagen red tidligere på året U25 DM, hvor de opnåede en tredjeplads og dermed tog bronzemedaljen, men det er første gang, at parret deltager internationalt. Rismon har tidligere gået internationalt med russiske Ekaterina Podlytkina og danske Hasse Hoffmann. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere i dag red Sandra og Rismon U25 Grand Prix, hvor de opnåede 69,017%, og det var nok til at tage sejren i klassen. I morgen er der U25 Grand Prix Kür på programmet.

Andenpladsen i klassen blev en østrigsk rytter i sadlen på den danskavlede Chrevi's Ravello e. Skovens Rafael/Chrevis's Cavallo (opdr. Vivian & Jes Havbæk Thomasen).

Se start- og resultatlister HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing