Schou 42'er og Bak nr. 200 i verden

06-03-2023 12:36

Annika Knudsen Lorentsen

Andreas Schou er fortsat placeret i top-50 på verdensranglisten, og så har Lars Bak Andersen taget et kvantespring opad listen efter sin flotte præstation ved World Cup-kvalifikationen i Göteborg

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Verdensrangslisten i springning er netop opgjort med resultater opnået til og med den 28. februar 2023. Mens det fortsat er svenske Henrik von Eckermann, der er placeret i toppen som verdensetter, så er der også flere højdepunkter set med danske briller. 

Andreas Schou har i mange måneder været placeret højt på verdensranglisten, og med sit fortsatte høje niveau fastholder han en topplacering, og er rykket fra den 43. til en 42. plads på verdensranglisten sammenlignet med sidste måned. Andreas har i alt 1960 point, og er den bedsteplacerede dansker på listen.

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen med Carl-Heinz B. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Næstbedste dansker på verdensranglisten er Lars Bak Andersen, som ved World Cup-kvalifikationen i Göteborg i slutningen af februar sikrede sig mange point. Han har taget et kvantespring opad listen, og er gået fra en placering som nr. 335 til en placering som nr. 200. Lars har i alt 990 point. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjebedste dansker er Emil Hallundbæk, som er rykket fra en tidligere 413. plads til nu at være placeret som nr. 353 på verdensranglisten. I alt er der seks danskere der er placeret i top-500, og de øvrige tre er Mathias Nørheden Johansen, Linnea Ericsson-Carey og Rikke Belinda Barker

På andenpladsen i verden er det fortsat schweiziske Martin Fuchs, mens franske Julien Epaillard fastholder sin tredjeplads. Fjerdepladsen er nu amerikanske McLain Ward, som er rykket fra en tidligere 11. plads, mens hollandske Harrie Smolders er rykket fra fjerde- til femtepladsen. 

Se hele stillingen her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen