Schou har flere OL-kandidater

04-11-2022 11:29

Annika Knudsen Lorentsen

Lige nu turnerer Andreas Schou rundt i Europa, hvor han opnår flotte resultater med de 11-årige heste Darc de Lux og Independent (swb) på allerhøjeste niveau, men også den 8-årige Unbelievable er en mulig hest til legene, hvis man spørger Andreas, og Andreas håber virkelig, at Danmark sikrer en kvalifikation til legene i Paris

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går leverede Andreas Schou en flot fejlfri runde i en 145 cm-klasse ved det 2-stjernede internationale stævne i Peelbergen, Holland. 

Det gjorde han i sadlen på den 8-årige Unbelievable e. Untochable/ Cornet Obolensky (opdr. Thomas Hornstrup). Ifølge et opslag på Andreas Schous Instagram, så tror han på, at netop Unbelievable kan være kandidat til at deltage ved OL, hvis Danmark kvalificerer et hold til legene i Paris 2024. 

– Jeg håber virkelig, at Danmark kvalificerer et hold til Paris 2024, for denne store dreng vil forhåbentligt ære den næste klar til dette. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sådan skriver Andreas i opslaget, som I kan se nedenfor. Andreas har desuden de 11-årige heste Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus) og Independent (swb) e. Diamant de Revel, som han opnår det ene topresultat på efter det andet, og som han begge red til top-5 placeringer ved World Cup-stævnet i Lyon i sidste uge. Det ser altså lovende ud i forhold til at have flere heste at vælge mellem, hvis OL skulle blive en realitet for Danmark. 

Danmark kan opnå sin kvalifikation ved EM næste år. Her opnår de tre bedste nationer, der ikke allerede er kvalificeret kvalifikation til Paris 2024. Som det ser ud nu, har Frankrig sikret sig plads som værtsnation, Sverige, Holland, Storbritannien, Irland og Tyskland har sikret sig kvalifikationen ved årets VM og Belgien sikrede sig fornyligt kvalifikation ved Nations Cup-finalen i Barcelona. Det betyder, at hele syv europæiske nationer allerede har opnået kvalifikation, og de kan derfor godt placere sig foran Danmark ved EM, og ikke fratage en eventuel kvalifikation fra det danske hold. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen