Schou har solgt Unbelievable

21-02-2023 08:37

Annika Knudsen Lorentsen

Den 9-årige holstenerhingst Unbelievable der har gået 150 cm-klasser med Andreas Schou, er blevet solgt til en schweizisk ungrytter

Copyright Ridehesten.com
Jannike West-Schou med Unbelievable. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Unbelievable e. Untouchable/ Cornet Obolensky (opdr. Thomas Hornstrup) har siden 2019 været ejet og uddannet af familien Schou, hvor Andreas Schou de seneste måneder har haft succes med den 9-årige hest i klasser op til 150 cm. 

Før Andreas for alvor overtog tøjlerne på Unbelievable, var det hans hustru Jannike West-Schou der stod for uddannelsen, og hun uddannede Unbelievable op til 140 cm-niveau internationalt. 

Nu er den velspringende hest solgt, og han har allerede været til start under sin nye rytter, schweiziske Géraldine Straumann

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han er solgt til en meget dygtig ungrytter, Geraldine Straumann, og de har allerede redet to stævner i Italien de sidste par uger, og det ser rigtig godt ud, fortæller Andreas til Ridehesten.com. 

19-årige Geraldine Straumann, har trods sin unge alder, meget erfaring og har flere gange repræsenteret sit land ved internationale ungdomsmesterskaber. Hun var blandt andet med til at sikre sit land sølv for hold ved EM for junior i 2021. Sammen med Unbelievable har hun allerede leveret flere fejlfrie runder i klasser op til 140 cm. 

Se video af Andreas og Unbelievable sammen nedenfor.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen