Sejr til Josephine Bøgh

11-01-2020 16:44

Camilla Tiefensee Schrøder

Ved det internationale springstævne i Zuidbroek, Holland, har den danske ungrytter Josephine Bøgh opnået flere placeringer denne weekend. I dag, på stævnets sidste dag, vandt hun en klasse med vallakken Atlantico – se hendes ridt her

Copyright Ridehesten.com
Josephine Bøgh og Atlantico. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

21-årige Josephine Bøgh fik i dag en fornem afslutning på IICH Groningen i Zuidbroek, da hun vandt dagens CSI2* 135 cm på den 19-årige vallak Atlantico e. Acord II/Landadel (opdr. Marlies Weber). Med samme hest blev hun også nummer fem i fredagens 130 cm.

– Jeg har redet ham for hans ejere familien Skare Viller siden marts 2019, hvilket jeg er meget taknemmelig for at få lov til, fortæller Josephine Bøgh, som ved flere lejligheder har redet på det danske junior- og ungrytterlandshold i årenes løb.
– Selvom han er en rimelig stor hest, så er han nem at vende rundt også har en rigtig god indstilling inde på banen. Han er en lidt speciel hest med rigtig meget personlighed, og han har givet meget glæde til mange ryttere igennem tiden.

Josephine har ud over placeringerne med Atlantico denne weekend også opnået placeringer med hestene Ibis og Van Dejk.

Den danske seniorlandsholdsrytter Søren Pedersen er også til start ved samme stævne, hvor han bl.a. har opnået placering i 145 cm-klassen med hesten Tailormade Contou.

Se start- og resultaterne

Nyheden fortsætter efter annoncen

Josephine har sendt denne video til Ridehesten.com, hvor man kan se hendes vinderridt:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen