Sergio topplaceret med DV'erne

02-10-2023 06:50

Sergio Morón Basoco har vundet sølv ved det spanske U25-dressurmesterskab med sin DV-hest Farnham og er ligeledes blevet topplaceret i 5-års championatet med sine DV'ere

Copyright Ridehesten.com
Sergio Morón Basoco og 5-årige Svanegårdens Sick-Sack. Foto: Lily Forado
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sin 15-årige DV-vallak Farnham L e. Fürst Rousseau/ Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard) har Sergio Morón Basoco endnu engang sikret sig en medalje i det spanske dressurmesterskab.

Fra children og op igennem rækkerne som junior, ungrytter og nu U25-rytter har Sergio med sin DV-hest årligt stået på podiet ved de spanske mesterskaber og har deltaget i mange europamesterskaber. I år blev det til sølvmedalje i U25-mesterskabet.

Se resultatet.

Den unge spanier ejer udelukkende dansk varmblodsheste og har en rigtig god årgang af 5-års heste. Med hingsten Svanegårdens Sick-Sack e. Secret/ Blue Hors Don Romantic (opdr. Stutteri Svanegaarden) repræsenterede han Danmark ved UVM i Ermelo i år. Sidste år vandt han det spanske 4-års championatet med Sick-Sack, og i år blev de nr. 2 i 5-års championatet med 8,7 for ridelighed og 8,6 for alt andet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hans anden røde hingst fra samme opdrætter, Svanegårdens Quatro e. Quaterhit/ Dr. Doolittle (opdr. Stutteri Svanegaarden), blev nr. 4 med 83,4 med bl.a. 9,2 for galop og 8,6 for kapacitet. 

Derud over red han den sorte hoppe Pari-Fiona Nexen e. Floriscount/ Stedinger (opdr. Stutteri Nexen) til en 8. plads med bl.a. 8,4 for trav og galop.

Nu er Sergion taget tilbage til England for at studere. Under sit første studieophold i England havde han medbragt Farnham L og Svanegårdens Sick-Sack, som begge var opstaldet hos Carl Hester, hvor Sergio træner og får undervisning. Denne gang har han medbragt Farnham L og Pari-Fiona Nexen.

Se resultatet.

Du kan læse alt om Sergio Morón Basoco og hans danske dressurheste i en stor profilartikel i magasinet Ridehesten november 2022.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen