Sezuan-søn vinder 50-dages materialprøve

19-11-2020 16:29

Ved den tyske 50-dages test for dressurhingste i tyske Schlieckau har Shu Fu efter DV-hingsten Sezuan vundet ud af 36 deltagende hingste. Tredjepladsen gik til Blue Hors' Vivaldi-søn Viconte

Copyright Ridehesten.com
Fløjhingsten Shu Fu, som vandt testen i Schlieckau. Foto: Gestüt Greim.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var fløjhingsten fra den sydtyske hingtekåring, DSP-kåringen i januar måned, Shu Fu e. Sezuan/ Fürst Heinrich/ Weltmeyer fra Gestüt Greim, der i dag opnåede det højeste resultat blandt de 36 dressurhingste, der fuldførte den tyske 50-dages materialprøve i Schlieckau. Han sluttede prøven med 8,84 point, bl.a. med et rent 10-tal for galop og 9,5 for ridelighed. Nr. 2 med 8,48 point blev hingsten Montgomery e. Morricone I/ Foundation/ Don Cardinale fra Gestüt Birkhof.

På tredjepladsen med 8,44 point kom den danskejede Blue Hors Viconte, der tidligere på året blev kåret i det tyske oldenburgerforbund ved en hjemmekåring, da sadelkåringen blev aflyst. Han opnåede karakteren 9,5 fra testrytteren og desuden fire 9-taller for galop, interiør, karakter/temperament og præstationsvilje.

Copyright Ridehesten.com
Hingsten Viconti fotografere på Blue Hors i foråret. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Blue Hors Viconte er efter Vivaldi/ Sandro Hit/ Brentano II og er trukket på en helsøster til den tidligere UVM-guldvinder Poetin e. Sandro Hit/Brentano II, der blev sin tids dyreste ridehest med ny prisrekord på P.S.I. auktionen. Vicontes mormor Poesie er mor til de kårede hingste Samba Hit I-V og mormor til Quaterback m.fl. Blue Hors-avlsleder Martin Klavsen fortæller, at det er planen fremstille Viconte til kåring i Dansk Varmblod.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat af 50-dages prøven.

Videoen herunder viser hingsten Shu Fu ved 50-dages prøven i Schlieckau.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen