Silje Bakken skal træne ungheste i Norge

26-10-2017 13:20

Disciplinudvalget i dressur i Norge inviterer til træningssamling i weekenden den 18-19. november 2017, hvor den dansk uddannet berider, Silje Bakken bliver træner for de unge heste

Copyright Ridehesten.com
Silje Bakken og Bøgegårdens Santiago, der her ses ved UVM i Ermelo 2017
Nyheden fortsætter efter annoncen

Silje Bakken er 34 år og oprindeligt fra Hamar i Norge, men i 2005 pakkede hun kufferten og flyttede til Danmark for at starte sin uddannelse som berider.  Hun har været beriderelev hos Per Skjærbæk, hvor hun blev færdiguddannet som berider i 2011. Silje fortsatte karrieren hos Per Skjærbæk i yderligere tre år, hvor hun blandt andet fremviste hingste for Tailormade Horses.

Silje Bakken er en særdeles talentfuld rytter, der allerede som ungrytter var en del af det norske landshold, hvor hun blandt andet deltog i NM, EM og NM.

De sidste seks år har Silje ligeledes haft flere heste med i DSA finalen, og det er også blevet til flere topplaceringer med blandt andet Tailormade Lancelot, Attention, Ralph Lauren og L’espoir.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Silje Bakken har desuden haft flere heste med til unghestechampionatet i Herning. I år havde hun for første gang nogensinde hele fire heste med. Silje har også deltaget i UVM hele tre gange, og i år var det med den 7-årige Bøgegårdens Santiago, der tog en placering i trøstefinalen.

- Jeg synes, det er en utrolig spændende opgave som træner for de unge heste. Der kommer flere og flere gode heste til Norge, og jeg vil gerne  hjælpe med at udvikle disse ekvipager, så vi kan hæve niveauet hos de unge heste i Norge, fortæller Silje Bakken.

/ dressursaklart.no

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner