Skal din hest sælges?

25-01-2014 09:39

Vibeke Mortensen

Ridehesten.com har en af Danmarks største databaser når det gælder køb og salg af heste og med mere end 16.000 dagligt besøgende, er du sikker på at din hest bliver set af potentielle købere 

Copyright Ridehesten.com

Det er nemt og hurtigt at oprette din salgshest på ridehesten.com, som sælger kan du drage fordel af muligheden for at bruge billeder af din hest på salgsannoncen fra Ridehesten.com's gigantiske fotodatabase, du kan nemt og hurtigt uploade egne billeder og video, og du kan hente afstamningsoplysninger og rideresultater direkte fra HesteData.

Har du flere heste til salg kan du benytte dig af vores særlige Stutteripakke - jo flere heste du har til salg, jo billigere bliver annoncerne.

Bastrup Dressage, der er ejet af Jan Bastrup bruger Ridehesten.com når de skal sælge kvalitets dressurheste.

Jan Bastrup udtaler:

- Salgsdatabasen på Ridehesten.com er super god, den er nem og hurtig at bruge, og det er nemt at gå ind og finde billeder af hesten fra diverse stævner, på fotodatabasen. Jeg synes det er en god måde at præsentere sine heste på, og det giver et godt blikfang, især når man har mange salgsheste. Jeg får mange henvendelser på hestene via Ridehestens hjemmeside, så jeg kan klart anbefale at bruge salgsdatabasen på Ridehesten.com

Se Bastrups salgsheste på Ridehesten.com HER og egen hjemmeside HER

Som potentiel køber, er det en fordel at kunne se så mange heste til salg, ét samlet sted - med både billeder, afstamning og video. Med søgefunktionen kan du fremsøge lige netop den hest, der passer til dine krav.

Se mere om mulighederne for at købe eller sælge din hest på Ridehesten.com HER

 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner