Skal du have en Bates Isabell Icon?

19-05-2023 15:48

Trine Askjær-Jørgensen

Føl dig tættere på din hest end nogensinde før med den nye Bates Isabell Icon-dressursadel

Den nye Bates Isabell Icon tilbyder exceptionel frihed, perfekt balance, ubesværet tilpasning og uovertruffen forbindelse med hesten. Total elegance møder høj ydeevne i en ikonisk dressursadel, der er det nyeste af det nyeste.

Til dig
Nedenunder sadlens elegante linjer kan det perfekte dressursæde og førende sadelinnovationer skræddersys til din biomekanik som rytter.

Når du optimerer sadlen i forhold til din naturlige holdning, vil din balance og stabilitet blive forbedret, og du vil komme til at ride i total synergi med din hest – og din vision bliver bragt til live.

– Når man sidder i sadlen, føler man sig tæt på hesten og i stand til at sidde dybere i sædet og med exceptionel stabilitet, så man kan bevæge sig med hestens sving, siger topdressurrytter Isabell Werth.

Til din hest
Bates Isabell Icon er designet til at tilpasse sig til din hest, når den bevæger sig igennem hele kroppen med total komfort og udviser styrke og eftergivenhed i sine bevægelser.

Du vil øjeblikkeligt mærke, at din forbindelse til hesten bliver forstærket, og at hesten er mere lydhør overfor dine hjælpere.

Bates Isabell Icon frigør din hests fulde bevægelsespotentiale og formidler dine hjælpere tydeligt. 

Se mere på www.batessaddles.com eller i videoen. Din rejse starter her...

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen