Smart DSP-føl solgt på første henvendelse

21-09-2021 06:21

Christine Krogh Frausing
Skribent

Ann-Charlotte Olrik Lorentzen satte sit hingsteføl til salg på Ridehesten.com den 1 september. Allerede efter blot to uger fik hun en henvendelse fra dem, som købte hingsten

Copyright Ridehesten.com
Det var på dette billede at Højager Body Move blev solgt. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 1. september valgte Ann-Charlotte Olrik Lorentzen at sætte sit Dansk Sportspony hingsteføl til salg. Men de nåede ikke engang at lave video af hingsten,  Højager Body Move. 15 dage efter Ann-Charlotte havde sat Højager Body Move til salg, fik hun en henvendelse som hun synes var interessant. To dage efter, den 18. august, var kunderne forbi for at se hingsten, og dagen efter var aftalen i hus. Højager Body Move var solgt.

– Mange siger jo at det er umuligt at sælge et Sportspony føl og vi var da også meget i tvivl, da vi oprettede annoncen. Ville den overhovedet have nogen effekt og var der overhovedet nogen, som ville købe et DSP-føl. Men det var der helt bestemt, fortæller Ann-Charlotte.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun fortæller desuden at det har været en positiv oplevelse at benytte ridehesten.com, netop fordi at henvendelserne de modtog var seriøse.

– Han blev solgt til et super professinelt hestehjem, og skal være datterens kommende konkurencepony. Vi ser naturligvis frem til at følge dem i deres fremtidige udvikling sammen, runder Ann-Charlotte af

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen