Sol over Årslevgaarden

04-05-2014 19:01

Nanna Nørgaard

I denne weekend har Årslevgaarden Rideforening været vært for et C-stævne i dressur. Det har budt på klasser fra LA1 og op til Prix Skt. George fra fredag til søndag. Ekvipagerne har, foruden at skulle konkurrere, også kunne nyde godt af den helt utrolige smukke natur Årslevgaarden er omkrænset af. Blandt andet den store sø der ligger nedenfor konkurrence banerne.

En del ekvipager har i weekenden her kunne nyde udsigten ud over den store smukke sø Årslevgaarden ligger nabo til og solen har været flittig alle tre dage. For nylig blev en helt ny hjemmeside præsenteret, www.aarf.dk, designet af Wiegaarden Media/Go2Net.

En af de mange ekvipager der var til start og som blandt andet og kunne høste både 1.- og 2. pladsen i LA2 var Susanne Barnow på henholdsvis Hedelunds High Attention og Jestis Avion. På Tredje pladsen kom Klaus Meldgaard Jensen på Barlebo's Laucetti.

En anden som også har været på podiet flere gange er Karen Sylvest Hansen på Joker, der både lørdag og søndag kunne indtage 1. pladsen i Prix skt.Geaorge, samt MA1'en søndag.

Se alle resultater fra stævnet her.

I anledning af stævnet var der søndag en fotograf fra Ridehestn til stede og billederne vil i løbet af mandag været at finde på ridehesten.com.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen