Sönke og Cosmo gør comeback efter brand

24-04-2019 12:52

Annika Knudsen Lorentsen

For to måneder siden brændte familien Rothenbergers stald i Tyskland, flere af familiens heste døde, men Sönkes tophest Cosmo overlevede branden da den trofast fulgte Sönke ud af den brændende stald og nu er ekvipagen klar til internationalt stævne i Hagen

Copyright Ridehesten.com
Sönke Rothenberger og Cosmo.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden afholdes der internationalt stævne i Tyskland, Horses and Dreams i Hagen og her er Sönke Rothenberger og Cosmo 59 e. Van Gogh blandt deltagerne. 

For to måneder siden stod familien Rothenberger i en forfærdelig situation, da Sönke og hans søster Sanneke vågnede op til at deres ejendom Erlenhof i Bad Homburg stod i flammer. Flere af familiens heste overlevede ikke i branden, men det lykkedes Sönke blandt andet at redde sin topdressurhest Cosmo ud af flammerne.

Sönke og Cosmo har haft mange oplevelser sammen, og ekvipagen har blandt andet vundet det tyske mesterskab sidste år, ligesom de også deltog på det tyske landshold som vandt guld ved WEG i Tryon sidste sommer. Parret var også på det guldvindende hold ved OL i Rio tilbage i 2016 og det blev til en individuel sølvmedalje ved EM i Göteborg i 2017.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danskere til start i Hagen

I Hagen er der også danske ryttere til start både på dressurbanen og på springbanen. Anders Dahl og Lone Bang Larsen er til start i CDI4*, men Nicolas Pedersen og Søren Pedersen er til start i de internationale springklasser.

Følg stævnet her.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen