Søren Pedersen med fint resultat i Hagen

21-04-2016 14:29

Den danske springrytter Søren Pedersen fik i dag en virkelig fin tur igenne kvalifikationen Youngster Tour og placerede sig som nummer fem

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen med Quel Cadeau

Ved middagstid i dag startede den første kvalifikation til Youngster Cup'en ved det internationale FEI-stævne Horses and Dreams meets Denmark, og i denne indledende kvalifikation klarede den danske springrytter Søren Pedersen det ganske godt sammen med vallakken Quel Cadeau e. Quidam de Revel/Landjunge der klarede den 135 cm høje bane med nul fejl i tiden 62,18 sek, og placerede sig derfor som nummer fem ud af de 68 ryttere. 

Foran Søren Pedersen blev to tyske springryttere placeret som henholdsvis 4 og 3 - det var på fjerdepladsen Felix Hassmann med Baron WZ e. Balou du Rouet/Chello II i tiden 61,62 og placeret på tredjepladsen kom Philipp Weishaupt med Call me Eva e. Chacco-Blue/Stakkato i tiden 61,41. Placeret på andenpladsen kom den colombianske springrytter Rene Lopez med Destiny’s Child e. Sandro Boy/Corland i tiden 61,32 og endnu en colombiansk rytter var at finde som vinder af klassen – det blev Carlos Enrique Lopez Lizarazo med Ultramarine e. Calvaro/Rosire i en meget hurtig tid på bare 58,56 sek.

Se hele resultatet her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen