Spændende Grand Prix ender med dansk andenplads

07-03-2020 18:10

Annika Knudsen Lorentsen

Det var spændende at overvære Stutteri Ask Grand Prix 150 cm-klassen, som blev vundet af svenske Jens Fredricson, mens danske Linnea Ericsson-Carey red sig til en flot andenplads (video)

Nyheden fortsætter efter annoncen

40 deltagere var til start i Stutteri Ask Grand Prix 150 cm klassen, og blandt dem red 7 ekvipager fejlfrit, og de skulle derfor dyste om sejren i omspringningen. 

Det var et imponerende højt niveau i omspringningen, hvor 6 ud af 7 ekvipager formåede at ride fejlfrit, og alle var super hurtige. 

Copyright Ridehesten.com
Jens Fredricson og Karmel van de Watering. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard

Hurtigst var svenske Jens Fredricson med Karmel van de Watering e. Diamant de Semilly/Quick Star, som red så snævert rundt, som man overhovedet kunne, og samtidig i høj fart. Tiden stoppede på 33.57 sekunder, og det formåede ingen at slå, selvom det var lige ved og næsten for danske Linnea Ericsson-Carey

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson-Carey var ovenud begejstret, da hun red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard

Et perfekt match
Linnea red den velspringende hingst Singular Ls La Silla e. Chapultepec/Stakkato, som hun blot har redet de sidste par måneder. For et par uger siden leverede ekvipagen nogle utroligt flotte ridt på allerhøjeste niveau ved stævne i Göteborg, og den succes fortsatte med en andenplads i dagens Grand Prix med en tid på 33.84 sekunder. Se Linneas omspringningsridt i videoen nederst i nyheden. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er vildt at ride her i Herning, I er jo for vilde, sagde Linnea til publikum under præmieoverrækkelsen, mens hun takkede publikum for opbakningen.

På tredjepladsen blev det britiske Alex David Gill med Grand Slam VDL e. Cardento 933/Heartbreaker, som red fejlfrit i tiden 34.07 sekunder. 

De næste placeringer gik også til udenlandske ryttere, mens danske Lars Nørgaard Pedersen med Grafitti P e. Bøgegården's Graf's Stakkato/Cassini II (opdr. LP Springheste) også opnåede en flot placering som nr. 11.

Se resultatet fra klassen her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen