Spændende startfelt i Hagen

21-04-2015 12:34

Horses & Dreams er navnet på årets første store internationale udendørsstævne i dressur og springning, som hvert afholdes i Hagen hos Ulrich Kasselmann. Igen i år byder stævnet på et spændende startfelt - heriblandt danske ryttere og heste

På springstadion i Hagen får man både Lars Bak Andersen og Søren Pedersen at se i CSI4*, og sidstnævnte er også til start i CSI4* Riders Tour såvel som CSIYH1*.

Også på dressurstadion får man nogle af Danmarks bedste ryttere at se. I CDI4* får man fornøjelsen af Natalie zu Sayn Wittgenstein med Fabienne, Ulrik Mølgaard med Michigan og Daniel Bachmann med Blue Hors Loxana. Daniel Bachmann starter også CDI1* på avlshingsten Blue Hors Zack.

I Louisdor Preis-kvalifikationen Nathalie zu Sayn-Wittgenstein til start med sin hjemmeavlede Don Schufro-søn Dolany, mens Andreas Helgstrand vil være at se på guldmedaljehoppen Tørveslettens Stamina, og Martin Christensen kommer til start med hesten Westminster. Den danskavlede Michellino-søn Serupgaards Breezer er til start med østrigske Saskia Lieben-Seutter.

I kvalifikationen til Nürnberger Burg Pokal deltager danske Carina Cassøe Krüth med DV-hesten Heiline’s Hotmix, mens tyske Antje Hell er til start med den danskavlede trakhener Edberg.

Se starter og resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen