Spektakulær konkursauktion over topheste lige nu

15-03-2020 09:48

I forbindelse med de mange spektakulære konkurser omkring bilforhandleren Kenneth Falke Theil, der bl.a. har drevet Falke Biler med salg af luksusbiler, har Campen Auktioner fået syv topheste på netauktion. Der er her i formiddag, søndag den 15. marts kl. 11.00, eftersyn af hestene, der vil blive solgt via netauktion i aften

Copyright Ridehesten.com
High Energy e. Hickstead White/Forrester. Foto: Ridehesten.com.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De syv springheste, der kommer fra et anerkendt stutteri, kan ses ved eftersyn i Vestbirk Ridecenters hal, hvor dyrlæge Niels Guus Andersen er til stede for at kunne besvare spørgsmål. 

Topspringheste fra kendt stutteri
Auktionarius Finn Campen blev noget forundret, da han for nyligt blev kontaktet af de to kuratorer, Søren Christensen Volder fra advokatfirmaet Bech-Bruun og Torben Korsager fra Interlex Advokater, der spurgte, om Campen Auktioner kunne sælge heste, som stammer fra Kenneth Falke Theils konkursboer.
– Svaret var, at selvfølgelig kan vi sælge dem, i det Campen Auktioner for cirka et år siden solgte de selv samme heste til Kenneth Falke Theil. Det skete på den store internationale konkursauktion, som Campen Auktioner afholdte over Jens Kvists anerkendte stutteri, så den høje kvalitet af hestene er vi bekendte med, fortæller Finn Campen, direktør og auktionarius ved Campen Auktioner. Han fortsætter:
– Dengang fik auktionen stor mediebevågenhed og opmærksomhed fra både ind- og udland, og det var ikke uden grund. Hestene på auktionen var absolut topheste med stærk afstamning og høj kvalitet. Nu får hestefolket endnu en mulighed for at købe nogle af hestene, og vi forventer igen stor interesse for auktionen, forklarer Finn Campen.

Copyright Ridehesten.com
Stratos e. Stakkato/Grannus. Foto: Ridehesten.com.
Nyheden fortsætter efter annoncen


Specialbiler sælges på fysisk auktion
Udover de 7 heste har Campen Auktioner også fået flere specialbiler fra Falke Theils konkursboer, og de kommer på Campen Auktioners store specialbilauktion på Vilhelmsborg ved Aarhus søndag den 19. april. Auktionskataloget til auktionen, der løbende opdateres kan allerede nu findes på Campen Auktioner.

/Pressemeddelelse.

Copyright Ridehesten.com
Look at Me e. Lordanos/Crown Z.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner