Spirit-Kick Årets Welsh pony 2022

28-03-2023 13:55

Annika Knudsen Lorentsen

På årets generalforsamling for welsh pony og cob avlen i Danmak blev dressurponyen, Spirit-Kick, kåret som Årets Welsh pony 2022

Copyright Ridehesten.com
Spirit-Kick og Amalie Fredbøg, da de fik overrakt pokal og æresdækken af formanden for welsh foreningen Hanne Larsen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

På generalforsamlingen for welsh pony og cob avlen i Danmark er det kutyme at uddele en række titler - herunder Årets Welsh Pony.

For året 2022, er det Spirit-Kick redet af Amalie Fredbøg, der modtager den fornemme titel som Årets Welsh pony på baggrund af deres mange flotte resultater sidste år.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Spirit- Kick er en welsh pony, nærmere bestemt en WPBR (welsh partbred). Han er efter welsh mountain-hingsten Clausholm Donatello og ud af DV-hoppen Anika-Kick e. Attention og opdrættet af Anita Andersen.

Da Amalie og Spirit-Kick var i fuld gang ECCO Cup i Sundeved i lørdags var de forhindret i at deltage i generalforsamlingen, så formand for Danish Welsh Pony and Cobs Society, Hanne Larsen, kørte en tur til Sundeved for at overrække pokal og æresdækken til Årets Welsh pony på foreningens vegne.

– Det er selvfølgelig ikke uden stolthed at kunne overrække titlen til Spirit-Kick, da jeg indkøbte hans far Clausholm Donatello allerede som føl til Stutteri Greenhill, hvor Donatello stadig bor og er aktiv i avlen. Han bliver 20 år i år, fortæller Hanne Larsen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen