Sponsorer gør den store forskel

20-03-2023 15:14

Charlotte Kusk Berwald

Søndag 19. marts indviede man i Nordvestsjællands Rideklub fire nye spring, som var blevet sponsoreret af fire meget gavmilde sponsorer

Copyright Ridehesten.com
Foto: Foto med sjælen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Formiddagen blev indledt med frivilligt arbejde hvor omkring 50 medlemmer var mødt op for at slæbe hegn, spring og andet ud, så klubbens udendørsarealer kunne blive gjort klar til udendørssæsonen. 

Kl. 12 ankom tre af de fire sponsorer, der hver havde sponsoreret et nyt spring. Den fjerde sponsor var fra Jylland og havde ikke mulighed for at køre til Sjælland for at deltage i arrangementet. Sponsorerne blev hyldet med blomster, samt et kort til gratis kaffe ved alle klubbens fremtidige arrangementer. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Foto med sjælen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– For nogen er de fire spring måske "bare" nogle malede støtter og bomme, men for vores klub symboliserer de muligheder og drømme. Det giver en fantastisk følelse at ride mod et godt spring og dette her giver klubben muligheder for at holde større stævner, fortalte klubbens formand, Tanja Hansen. Springene blev indviet med bobler, sandwich og kage til de fremmødte og to af klubbens dygtige springryttere, Malene Nielsen og Lilianna Sørensen var mødt op med deres heste, for at springe springene for allerførste gang. 

Springene blev sponsoreret af Jakob Jensen fra Fårevejle Autoophug, Mads Wiggers fra Wiggers Auto & Mekanik, Lars Hansen fra LH Elteknik samt OM Spring. Klubben glæder sig meget til en god sæson og håber springene kan bringe glæde til rytterne de næste mange år.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen