Sportsrideklubben DRF-mestre for klubhold

23-06-2013 18:00

Rikke Larsen

Efter en indledende runde, hvor mesterskabets hold lå meget tæt og mesterskabet stod åbent, var det søndag Sportsrideklubben, der trak det længste strå i finalen og fik igen i år hængt guldmedaljerne om halsen

Der var spænding til det sidste ved dette års afvikling af DRF-mesterskabet for holdspringning, som blev afholdt i forbindelse med CapaCity Showjumping Centers store landsstævne. Flere af holdene lå tæt efter den indledende runde lørdag, og der var derfor lagt op til en spændende finale.

Inden omspringningen i søndagens finale så det ud til, at Fyns Rideklub i år kunne ride sig til sejren, men i omspringningen fik flere af rytterne 4 fejl, og samtidig var alle de fire ryttere fra Sportsrideklubbens hold 1 (SPR1) fejlfrie, og kunne dermed lade sig hylde som DRF-mestre i holdspringning 2013, foran Fyns Rideklub (FYR), og med Baunehøj Rideklub Næstved (BRN).

Vinderholdet fra Sportsrideklubbens hold 1 bestod af: Linnea Ericsson og Wish e. Manhattan/Simfony, Camilla Fliedner Ernst og Søndervangs Armstrong e. Askari/Søndervangs Manilla (opdr. Else og Nis Ravn), Regitze Ericsson og Quanita e. Quidam´s Rubin/Walsamsel og Tina Lund og A-dur R e. Argentinus/Revue Girl.

Resultatet af dagens finaleklasse i DRF-mesterskabet kan ses HER

Ved søndagens landsstævne var der også iagttagelsesklasser for 5, 6 og 7 års springheste. Vinderen af U-VM for 5 års blev Robin Grauff-Jacobsen og Handybeat e. Heartbeat (opdr. Carsten Carstensen). Vinderen af U-VM for 6 års blev Linnea Ericsson og Corette e. Sydney (opdr. H.J. Scherphof) og vinderen af U-VM for 7 års blev Søren Møller Nielsen og Laramy Ask e. Lambrusco Ask (opdr. Stutteri Ask).

Resultatet af U-VM for 5 års ses HER.

Resultatet af U-VM for 6 års ses HER.

Resultatet af U-VM for 7 års ses HER.

Info

Guld: Sportsrideklubbens hold 1 (SPR1)
Linnea Ericsson/Wish
Regitze Ericsson/Quanita
Camilla Fliedner Ernst/Søndervangs Armstrong
Tina Lund/A-dur R

Sølv: Fyens Rideklub (FYR)
Søren Møller Nielsen/Velerne
Sarah Kroman Rosenlund/Quecia Alfarvad Z
Karen Rohde/Lorenzetti
Christian Petersen/Gracy Alfarvad Z

Bronze: Baunehøj Rideklub Næstved (BRN)
Kirstin Skjoldshøj/Toftehøjs Cre'diva
Michela F. Pedersen/Concord
Nanna Dahlmann-Christensen/Sissilocia
Dorte Dahlmann Olsen/C.Itti

Læs artikel i Ridehestens juli nummer fra DRF-mesterskabet i springning.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner