Springlandsholdet er klart til Budapest

15-07-2015 10:32

Det danske hold af springryttere er klart til at indtage banen i Budapest, hvor der fredag eftermiddag rides Nations Cup

Copyright Ridehesten.com
Thomas Sandgaard her med hingsten Amarone.

Rikke Haastrup, Søren Pedersen, Lars Bak Andersen, Andreas Schou og Thomas Sandgaard tager turen til CSIO Budapest i Ungarn, hvor der på fredag kl. 14.30 skal springes om vigtige point i Furusiyya FEI Nations Cup. Det er landstræner Lars Nørgaard Pedersen, der udtager de fire af rytterne, der skal ride for Danmark i nationsspringningen.

Fire stævner baner vej til finale
Fra maj til slutningen af september skal det danske springlandshold gennem fire pointgivende kvalifikationsstævner springe for kvalifikation til den endelige finale i Furusiyya FEI Nations Cup og mulig oprykning til 1. division i Europa. De fire pointgivende stævner i Nations Cuppen, som FEI har tildelt Danmark deltagelse i, er Odense, Sopot, Budapest og Arezzo. Nations Cuppen kan følges på FEI TV.

Koncept for Furusiyya FEI Nations Cup 2015
Verden er inddelt i seks ligaer, hvor den europæiske liga er inddelt i 1. og 2. division. Her starter Danmark i 2. division, hvor 16 lande konkurrerer.
Hver nation i 2. division tildeles fire stævner, som er pointgivende for kvalifikation til den endelige finale i Furusiyya FEI Nations Cup samt oprykning til 1. division. Finalen afvikles i Barcelona.
Den bedste nation i 2. division rykker op i 1. division og er samtidig kvalificeret til finalen. Det næstbedste land i 2. division er også kvalificeret til finalen, hvor der er mulighed for oprykning til 1. division, hvis man placeres i top 8 ved finalen.
Nationer kan deltage i andre kvalifikationer, men det er kun de fire tildelte stævner, der er pointgivende i turneringen.

Se stævnets startlister og resultater HER

/DRF.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen