Springningen er i gang på Bækgården

22-06-2018 10:56

Camilla Tiefensee Schrøder

De seks første nationale klasser blev i går afviklet ved landsstævnet i springning for ponyer på Bækgården Sportsrideklub

Copyright Ridehesten.com
Laura Normann Olsen fra Hillerød Sportsrideklub på Kilkillahara Beauty. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Bækgården Sportsrideklub holder denne weekend landsstævne i springning, og allerede torsdag blev der fundet vindere i seks nationale klasser for ponyer.

2 MA1*-sejre til Karoline Sloth Kjær
I Orifarm DIAMANT TOUR MA1* for kat I (115 cm) blev vinderen Laura Normann Olsen, som sikrede sig sejren med en fejlfri runde i tiden 63.30 på hoppen Kilkillahara Beauty.

Den tilsvarende klasse for kat II (105 cm) blev vundet af Karoline Sloth Kjær på hingsten Bjerregårds Qlimax. Hun red fejlfrit i tiden 54.13.
Karoline blev også vinder af MA1*-klassen for kat III (95 cm). Her vandt hun på den 12-årige hoppe Clements Catwalk efter en fejlfri runde på 58.44 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

MB1* med stilspringning
I de nationale MB1-klasser dystede rytterne også i stilspringning. I alle tre klasser var der mange fejlfri runder, så stilkarakteren kom til at spille en afgørende rolle.
I CWD DANMARK GULD TOUR MB1* for kat. I (105cm) var det Laura Filippa Evers Thomsen på Lady Mirah der vandt med en fejlfri runde og stilkarakteren 8.2.
Vinderen af MB1* for kat II (95 cm) blev Filippa Christer Andersen på Mr. Bonfire, som efter sin fejlfri runde fik 8.4 point for sin stil. Og i den tilsvarende klasse for kat III (85 cm) havde vinderen, Nikita Aabo på Fabian, også stilkarakteren 8.4 sammen med en fejlfri runde.

I dag fortsætter stævnet med flere MA1* og MB1*-klasser samt flere regionale klasser. Se start- og resultatlisterne.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen