Stærkt dressurfelt til Equitour i juni

15-05-2017 09:22

Når Equitour åbner dørene for første gang nogensinde d. 1. juni bliver det med et meget stærkt felt af dressurryttere både fra Danmark og fra resten af verden

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Donnperignon.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ryttere som Danielle Hejikoop (NED), tidligere EM sølvmedaljevinder, Diederik Van Silfhout (NED), olympisk rytter, som var med til at vinde en 4 plads til Holland ved sidste års OL i Rio og Katherine Bateson Chandler (USA), som til dagligt træner med Carl Hester, har meldt deres ankomst.

Oplev de to nye OL heste på det danske hold
Publikum kan forvente at se dressur i verdensklasse, når også det danske hold stiller med nogle af sine stærkeste equipager. Der bliver mulighed for at få en oplevelse ud over de sædvanlige, når Agnete Kirk Thinggaard rider på banen med Atterupgaards Orthilia, som hun købte tidligere i år. Den 12-årige dansk avlede hoppe var med til at vinde OL-sølv i Rio i sommers med sin engelske rytter Fiona Bigwood. Atterupgaards Orthilia er blot en af Agnete Kirk Thinggaards mange Grand Prix heste, der blandt andre består af Jojo AZ e. Ginus/Justboy og Cassio e. Conteur/Calato. 
Det bliver også muligt at opleve Anna Zibrandtsen, som har meldt til i CDI3* med sin nye hest Arlando. Hun købte den 12-årige hollandske varmblods hingst tidligere i år. Arlando har med sin tidligere rytter Diederik Van Silfhout deltaget i blandt andet VM 2014, EM 2015 og OL 2016, hvor equipagen ved alle tre stævner var med til at sikre holdmedaljer til Holland. Nu kan Arlando opleves sammen med Anna Zibrandtsen til Equitour.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Pepe byder op til dans
Under Equitour er det muligt at opleve den erfarne equipage Anna Kasprzak og Donnperignon, der sammen har deltaget i OL i London i 2012 og OL i Rio i 2016. Senest har equipagen opnået to tredjepladser i Grand Prix og Grand Prix Kür ved CDI 5* i Doha. Med Pepe og Kasprzak på banen er der lagt op til et show ud over det sædvanlige. Anna Kasprzak købte den 18-årige finske vallak i 2011 af tyskeren Christoph Koschel, som tidligere havde vundet EM-sølv for hold i 2011 og VM-bronze i 2010 med Donnperignon.

/Pressemeddelelse.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen