Startfeltet til Hagen er klar

09-04-2024 11:56

Masterlisterne for det populære stævne 'Horses & Dreams' i Hagen, som afholdes om små to uger, er nu tilgængelige online, og de byder på flere spændende navne

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Hvert forår åbner Hagen, hjemstedet for den tyske familie Kasselmann, dørene til et af de mest populære stævner - nemlig Horses & Dreams. Hvert år bliver der som et ekstra twist tilføjet et partnerland og denne gang er det Portugal.

Oftes har stævnet i Hagen været det første af de store udendørsstævner og derfor finder adskillige prominente navne vej til det tyske, ofte med nye stjerneskud, der skal ud og vise hvordan vintertræningen har udviklet dem. 

I år er der fem danske ryttere til start i CDI-klasserne, og samtidig en masse dansk avlede heste samt tidligere avlshingste på startlisterne. 

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og Favour Gersdorf. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Danske ryttere i Hagen:
CDI4*

Anna Kasprzak og Rock Star 13
Nadja Aaboe Sloth og Favour Gersdorf

CDI3*
Joachim Thomsen og Vichy Pax
Anna Zibrandtsen og Quel Filou

CDI1*
Anna Kasprzak
Valentin Munkedal

Louisdor-Preis
Mathilde Koefoed-Nielsen og Blue Hors Odin Unik

CSI
Lars Bak Andersen
Zascha Nygaard Lill
Nicolas Pedersen

Udover de danske ryttere byder startlisten også navne såsom - Lisa Müller/D'avie, Sönke Rothenberger/Fendi, Carls Hester/Fame, Charlotte Dujardin/Imhotep og Isabell Werth/So Unique.

Af danskeavlede hest byder startlisten på  Mathilde Merethe Klaesson/Sandbæks Rio El, Sönke Rothenberger/Fendi, Anna Blomgren/Tørveslettens Sunshine, Emma Hindle/Zippo, Malin Wahlkamp-Nilsson/Svalegards Hot Zalina og Anna Schölermann/Springborgs Guardian

Se alle masterlisterne her

Copyright Ridehesten.com
Anna Blomgren og Tørveslettens Sunshine. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner