Stil Cup kom godt fra start

29-03-2019 20:29

I dag gik starten på Sydbank Stil Cup, som bliver afholdt på de smukke rammer på Riders Cup. Målet for arrangørende, er at lave et stævne for bredden og hvor fokusset er at rytterne rider pænt

Ponymødrene Liselotte Krøyer og Ariane Batchelor har taget udfordringen op og lavet et tiltag for børn og unge, hvor de med deres hobby kan få lov til at være med i turneringer, der er designet til dem og ikke kun til eliten. Sammen står de bag AL Showjumping, som i denne weekend er arrangører bag Sydbank Stil Cup for pony og U18.

Tanken bag stævnetiltaget er at tiltrække flere unge til sporten og give dem nogle oplevelser med succes og med fokus på sammenhold om teamånd. Til det har de fået lov til at låne de flotte facilliter på Riders Cup ved Herlufmalge, som også støtter op om stævnet. 

Stævnet løber over tre dage og i dag blev første kvalifikation af både messing, bronze, sølv og guldtur afholdt. Rytterne tager eventuelle fejl med til søndagens finaler, som består af stilspringning. Det betød af der i dag ikke var nogle deciderede vindere af klasserne, da de blev redet i metoden B0.

I alle klasser er der blev udvalgt klassens fighter efter hver kategori var afholdt, som i dag bestod af en pokal fra Team Vestergaard.

I morgen vil der blive redet anden kvalifikation, mens søndagens finaler i stilspringing vil blive bedømt af Bo Bak Andersen og Charlotte Kondrup. Zibrasport vil være til at filme begivenhederne.

Se alle start - og resultatlister HER

Hør herunder Liselotte og Ariane fortælle lidt om konceptet og hvorfor de har valgt at lave en stil cup.

Ridehestens fotograf har været tilstede under alle dagens klasser. Se billederne her på siden fra i morgen!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen