Stor succes ved C-springstævne på Kirstinelund

16-03-2024 20:37

Anna Pørtner

I denne weekend er Kirstinelund Ridecenter i Harlev vært for et spændende springstævne, der finder sted på rideklubbens fantastiske faciliteter

Copyright Ridehesten.com
Josefine Andersen og Greenhills Gawain. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en imponerende tilstrømning af ryttere og heste har stævnet været en stor succes, og bag succesen ligger der en dedikeret indsats for at skabe de mest optimale betingelser for både deltagerne og publikum.

Optimale forhold for ryttere og heste
Susanne Barnow, der til daglig driver stedet med sin partner Steffen Kristensen, deler sin glæde over stævnets forløb og de tiltag, der er blevet iværksat for at sikre en positiv oplevelse for alle involverede: – Vores mål er at give folk en god oplevelse, forklarer hun og fortsætter: – Derfor har vi sørget for at have to opvarmningsbaner til rådighed, så hverken de ældre ryttere med unge heste eller børnene med ponyerne, føler sig pressede.

En af de afgørende faktorer for et vellykket ridestævne er selvfølgelig kvaliteten af faciliteterne. På Kirstinelund Ridecenter har de gjort en særlig indsats for at sikre, at bundene er i topform: – Vi harver og tromler hallen flere gange mellem hver klasse, som minimum. Det er vigtigt for os, at rytterne har de helt rette forhold at konkurrere under, siger Susanne. 

Copyright Ridehesten.com
Anne Mie Viuf Larsen og Diva des Effeuillers. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Optimale faciliteter og gode sponsorer er alfa og omega
Det er dog ikke kun banerne, der er i top. Et nyt cafeteria, som blev færdiggjort blot få dage før stævnet, har givet ryttere og tilskuere mulighed for at nyde god og sund mad, som serveres til favorable priser.

– Vi ønsker at skabe en hyggelig atmosfære og samtidig tilbyde lækker mad til vores gæster, fortæller Susanne.

En vigtig del af stævnet er ligeledes sponsorerne, som spiller en afgørende rolle: – Vi gør rigtig meget ud af vores sponsorer. Det er vigtigt for os, at de føler sig værdsatte og har lyst til at støtte os igen, siger Susanne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

En af de særlige tiltag er, at der i hver B0-klasse trækkes lod om sponsorgaver mellem de fejlfrie ryttere. For eksempel har LH Foder sponsoreret gavekort på 750kr. til en af de heldige, dygtige fejlfrie ryttere i B0-klasserne.

Copyright Ridehesten.com
Victoria Andersen og Vico des Flagues. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Positive tilbagemeldinger fra rytterne
En af de ryttere, der deltager til stævnet, er Sascha Meldgaard Mortensen fra Kjellerup Sportsrideklub, der kun har rosende ord at sige: – Jeg synes, at det er et fantastisk stævne herude. Der er styr på tingene, og det er super gode faciliteter. Derudover er der hele to gode, store opvarmningshaller og et helt nyt cafeteria, så det er virkelig fedt at ride her.

Copyright Ridehesten.com
Jasmin Skyggebjerg og Bøgegårdens Classima. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Nyt initiativ: ”Ring og Rid”
Kirstinelund Ridecenter har også spændende planer for fremtiden. Den 27. april afholder de ”Ring og Rid”, som er første gang for klubben, hvor alle kan komme og prøve at ride i en stævnesituation. Dette initiativ viser centrets ønske om at skabe en inkluderende og lærerig oplevelse for alle interesserede.

Copyright Ridehesten.com
Hygge i cafeteriet. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Stærkt sammenhold gør forskellen
Til sidst understreger Susanne, at hele stævnet kun er muligt takket være en solid opbakning fra klubbens medlemmer og hjælpere: – Hele stævnet kan kun lade sig gøre på grund af klubbens gode sammenhold og de mange hjælpere, opstaldere og medlemmer, understreger Susanne og fortsætter: – Det er fantastisk at se, hvordan alle går sammen om at skabe en god oplevelse.

Kirstinelund Ridecenter har med dette stævne endnu en gang vist, at de har kapaciteten til at holde gode og velorganiserede ridestævner, hvilket tegner godt for mange flere spændende begivenheder på deres fantastiske sted.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner