Store Hestedag fejrer hesten

18-07-2017 09:55

Danmarks største udendørs hestearrangement samler hele hesteverdenen på Dyrskuepladsen i Roskilde til to dage med store heste-oplevelser

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange heste med mange muligheder
På Store Hestedag samles alle slags heste med alle slags færdigheder. Her er både raceheste og spændende blandinger; Polo-ponyer og dressur-heste, travheste og PonyGames-ponyer.
Her vises alle slags færdigheder og dicipliner: Oplev military og Mounted Games, Subaru Cup og ridebanespring, dressur og Agility og meget mere.
Dressurkonkurrencerne på Store Hestedag arrangeres i samarbejde med Vindinge Rideklub og springkonkurrencerne i samarbejde med Hedehusgårdens Rideklub. Ønsker du at deltage, så kan du se nærmere på propositionerne HER

Er din hest Dagens Hest?
Alle heste, uanset alder og race eller ej, kan deltage i Store Hestedags bedømmelser, der udføres af professionelle dommere. Hesten vurderes på helhedsindtrykket og på selve mønstringen, og de bedste heste udtages til finalen Dagens Hest. Tilmeldingen af heste er åben og lukker senest 1. august

Store hesteshow
To gange hver dag kan publikum opleve det store hesteshow, hvor mere end hundrede heste viser deres kunnen frem i Ring 1. Oplev de mange racers koreograferede show, se de mange ridediscipliner, køreshow, western, ponyræs og meget mere. I år gæstes Hesteshowet af internationale gæster, der præsenterer løs dressur på store og små heste.

Stort og lækkert Ryttermarked
Køb ind til dig og din hest i en af de mere end 150 stande der sælger alt fra hovrensere til luksus heste-trailere; Store Hestedags Ryttermarked har noget for enhver smag og enhver pengepung.
Også i år kan du shoppe i det 5.000 kvadratmeter store indendørs ryttermarked i hal 7 og 8.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ligner din hest staldens dronning?
…og kigger de andre ryttere længselsfuldt efter din hests franske fletning, eller glinsende pels? Så er Nathalie Horse Care Danske Groomingmesterskab 2017 lige noget for dig. Bedømmelser i 4 klasser:
A: Race-klasse; hvor hesten skal repræsentere sin race på bedste vis, herunder evt. også udsmykning.
B: Race klasse med føreren i tilhørende påklædning .
C: Stævne-klar; hvor hesten er klargjort, som skulle den til stævne.
D: Pony/børn til og med 16 år. Kom og vis hvor flot du har gjort din pony.
Tilmelding via St. Hestedags hjemmeside 

Prøv kræfter med fart og færdigheder -  prøv Mounted Games
På Store Hestedag kan du i år prøve den populære sport Mounted Games. Kompetente trænere tager dig sikkert igennem forskellige lege, og du får lov til at ride på nogle af rytternes søde ponyer.
Tempoet bestemmer du, og du kan også blive trukket hvis du vil. Workshoppen er gratis.

Program på banen
I skrivende stund er tilmeldinger stadig åbne og programmet derfor ikke endeligt fastlagt. Først medio august kan du på www.storehestedag.dk gå på opdagelse i programmet - men vi tør godt love masser af oplevelser med heste, Det Store Hesteshow, et flot ryttermarked, inspirerende clinics og mere end 1.000 flotte heste.

/Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen