Stutteri Ask holder åbent hus i morgen

22-04-2022 21:52

Christine Krogh Frausing
Skribent

I morgen er Stutteri Ask værter for deres åbent hus-arrangement med hingstefremvisning, hvor det for første gang skal afvikles i den nye opvisningshal 

Copyright Ridehesten.com
Den populære avlshingst, Ci Ci Senior Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Påsken bød på mange åbent hus-arrangementer, men Stutteri Ask har stadig til gode at afholde deres, der finder sted i morgen d. 23 april kl. 14.00 på Stutteri Ask, Bogensøvej 254, 5390 Martofte

Arrangementet skal for første gang afvikles i den nye opvisningshal, og er åbent for alle. Der vil være mulighed for at se alle Stutteri Ask's avlshingste og enkelte afkom efter disse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Showet forventes at vare ca 1½ time, og efter hingstefremvisningen er stutteriet vært ved en lille forfriskning, samt der vil være mulighed for at gå rundt og besigtige staldende og få en snak omkring deres heste.

Se hingstekollektionen her.

Efter hingstefremvisning har de også åbnet dørene på Schelenborg, som er stedet, hvor de har alle deres ungheste og avlshopper. Der er ikke langt mellem Schelenborg og Kristiansminde, hvor hingstefremvisning bliver afholdt, så alle interesseret kan nemt tage et smut forbi Schelenborg Gods, hvor de også står klar med kaffe og kage til dem der har lyst.
Adressen til Schelenborg er Fynshovedvej 417, 5390 Martofte og der vil være skiltet kørselvejledning fra Kristiansminde.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen