Svensk EM-hold udtaget

25-07-2017 08:13

Så har holdleder Bo Jenå sat navn på de fire svenske dressurryttere, som skal forsøge at nå podiet på hjemmebane ved EM i Göteborg

Copyright Ridehesten.com
Det svenske landshold som sejrede i Falsterbo bliver suppleret af Therese Nilshagen ved EM i Göteborg, har det svenske rideforbund netop offentliggjort. Fra v. Rose Mathiesen, Tinne Vilhelmson Silfvén, Patrik Kittel og Bo Jenå.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det svenske hold kommer til at bestå af den A-kæde, som sejrede i Nations Cup i Falsterbo Rose Mathiesen, Tinne Vilhelmson Silfvén og Patrik Kittel, de får selskab af Therese Nilshagen, der sidste år var udtaget til OL i Rio på Dante Weltino som i Aachen gik Grand Prix til 71,2% og der er mere at hente i ekvipagen endnu, spår den svenske holdleder. 
Patrik Kittel har nu tre heste i stalden, som går Grand Prix med høje procenter, men det bliver enten Deja eller Delaunay som bliver Kittels EM-partner. Rose Mathiesen kommer med en frisk sejr i NM på Strömsholm på Zuidenwind, mens Tinnes tophest Don Aurello er skadet og istedet bliver det Paridon Magi, som hun red i Falsterbo, der bliver hendes partner i Göteborg. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen