Syvhøjegårds Hurrycane Dice til Florida

13-01-2018 10:48

Den nu 8-årige DV-springhoppe Syvhøjegårds Hurrycane Dice er solgt til en rytter i Wellington, Florida

Copyright Ridehesten.com
Rikke Rothe Nielsens sidste store ridt på Syvhøjegårds Hurricane Dice ved UVM for 7-års på Zangersheide i 2017.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 1. november kørte Niels Osterland, Syvhøjegård, sin hjemmeavlede hoppe Syvhøjegårds Hurrycane Dice e. Diamant de Revel/ Churchill til Sverige, hvor han havde lavet en aftale med Linnea Ericsson og Shane Carey om at ride hesten med salg for øje.

Efter et enkelt stævne og fremvisning for udvalgte kunder er den nu 8-årige hoppe solgt til en rytter i Wellington, Florida og til en fremtid med nye udfordringer under varmere himmelstrøg. Syvhøjegårds Hurrycane Dice har  bl.a. deltaget to gange i UVM på Zangersheide med Rikke Rothe Nielsen, som har uddannet hoppen helt fra ung, og har det højeste konkurrenceindeks blandt DV-hopper.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På sin facebookside, Syvhøjegård, udtrykker Niels Osterland en tak til Linnea Ericsson for god ridning, markedsføring og kommunikation.

For springhesteavler i Dansk Varmblods regi, Niels Osterland, er næste spændende begivenhed hingstekåringen i Herning. Han har fået udtaget to 3-års hingste til selve hingstekåringen, har en 5-års kvalificeret til Katrinelund Unghestechampionat og desuden to sportsheste, der skal starte yougster tour og FEI medium tour.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen