Tabasco blev solgt på første henvendelse

15-09-2021 06:28

Christine Krogh Frausing
Skribent

Karen Kiilerich stod og skulle sælge hendes børns pony, og kom frem til at bruge ridehesten.com til at sælge igennem. Tabasco blev solgt på første henvendelse, til en dejlig familie der sender billeder og video af Tabasco, der nyder livet

Copyright Ridehesten.com
Tabasco og Karens datter. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Karen Kiilerich købte i oktober 2016 en Tysk Sportspony til hendes to piger. Ponyen hed Tabasco, og skulle bruges til både spring og dressur, men mest på hyggeniveau. Det blev til et par få stævner, men primært B0 springklasser, hvor det ikke er konkurrence, men man blot rider mod sig selv. Den 31. marts i år, fyldte Tabasco 19 år, og Karen overvejede om det ville gøre det svært at sælge en pony, der snart runder de 20.

Karen havde prøvet at sætte ham til salg i forskellige facebookgrupper, men det var ren og skær useriøse henvendelser, fra fok der aldrig havde i sinde at købe Tabasco. 

Karen blev derfor anbefalet at prøve Ridehesten.com, og hun gav det altså et forsøg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi satte annoncen op den 28. Juli og samme dag fik vi en henvendelse fra Tabasco's ejere i dag. Det var så vildt, at det var de helt rigtige, der henvendte allerførst, fortæller Karen.

Årsagen til at Karen skulle have solgt Tabasco var, at hendes piger var blevet for store, og efterhånden havde gang i så meget andet. Karen vurderede at det var det rigtige tidspunkt, fordi at hun syntes at han fortjener at blive forkælet og holdt igang.

– Vores konklusion er derfor, at annoncering via Ridehesten giver seriøse gennemtænkte henvendelser, hvilket er rigtig godt og trygt, og det var vigtigt for os, for det er jo ikke det nemmeste i verden at skulle sælge en højtelsket pony, runder Karen af.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen