Talentfulde dressurheste under lup

09-04-2010 13:10

Britt Carlsen

I morgen lørdag har Dansk Ride Forbunds dressurudvalg har arrangeret et særdeles interessant dommerseminar, den praktiske del af seminaret er åbent for publikum
Copyright Ridehesten.com
DRF's dressurudvalg åbner dørerne til den praktiske del af dommerseminaret, der afvikles i morgen lørdag på Vilhelmsborg. (foto. Ridehesten)

Den internationale træner Jean Bemelmans, og en lang række prominente ryttere deltager i morgen i et dressur dommersseminar på Vilhelmsborg. Den praktiske del af bedømmelsen, som foregår i opvisningshallen, er åbent for interesserede ryttere og avlere. Den praktiske del i ridehuset som er åbent for publikum afvikles i tidsrummet fra kl. 11.00 – 13.30. Entreen er 100,- kr. De danske dressurtrænere og stutterier bakker i den grad op om tiltaget, og stiller heste og ryttere til rådighed til kurset. Der kommer bl.a. heste og ryttere fra Per Skjærbæk/Priess Stutteri, Rune Willum og Joachim Thomsen og Blue Hors. Der vil blive vist 4-års, 5-års og 6-års heste i ridehallen. Undervejs vil Jean Bemelmans og Anne-Mette Binder belyse dele af bedømmelsesgrundlaget for DRF’s championat, så man kan få en større forståelse for, hvilke kriterier der ligger til grund for bedømmelsen. En "pixiudgave" af dressurchampionatets fordringer vil også blive uddelt til tilskuerne for at anskueliggøre bedømmelsesgrundlaget.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen