Talentpris til Laura

17-10-2015 21:36

Britt Carlsen

- Det var overvældende, jeg vidste det slet ikke, 13-årige Laura Baaring Kjærgaard fik JBK Talentprisen og den blev bl.a. overrakt af den flerdobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen

Copyright Ridehesten.com
Årets talentprismodtager Laura Baaring Kjærgaard ved siden Tom Kristensen og sponsor for talentprisen I.S.T Skandinavia ved Merethe Naversted og Morten Jensen samt stående bag Laura Kim Lundshøj og tv Bo Kristoffersen som repræsentant for JBK Horse Shows.

- Jeg vil ønske dig al mulig held og lykke med at få opfyldt dine drømme, sagde Tom Kristensen til 13-årige Laura Baaring Kjærgaard, som under Odense Show Night blev hædret for sit store talent og hun modtog en pris på 15.000 kr. Igen i år blev prisen sponsoreret af I.S.T. Scandinavia.

Laura er datter af springrytter Rikke Baaring og berider Kim Kjærgaard, så hun har ikke sit talent fra fremmede. Det var ret hurtigt hestesportsverdenen fik øje på Laura. Hendes åbenlyse talent og indføling helt fra de yngste ponyår, har givet hende adskillige sejre i stilspringninger og ofte med drømmekarakteren 10. 

I år har Laura været succesfuld i childrenklasserne - først som dobbelt nordisk mester i Bernstorffsparken i sommer, og sender red hun sig ind på en flot 10. plads ved EM med Baileys BH. Men Laura, som har endnu tre år tilbage i ponyklasserne, viste sidste weekend under Odense Horse Show at hun heller ikke er til at komme forbi, når hun sadler sine ponyer. I Grand Prix-springningen blev det til en sejr på Tonlyn Bobbys Girl.

En god tradition
Siden 2008 er JBK Horse Shows Talentpris blevet uddelt til nogle af dansk ridesports største talenter. Laura Baaring Kjærgaard er nu kommer ind i den imponerende række af dansk ridetalent som omfatter: Anne Sophie Gerstorf Sørensen (2014), Kristine Koch Bejtrup (2013), Victoria Vallentin (2012), Anna Zibrandtsen (2011), Cathrine Dufour (2010), Christiane Tetzlaff (2009) og Nanna Skodborg Merrald (2008).

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen