Fra i dag kan du byde på fremtidsstjernerne (VIDEO)

14-10-2020 09:36
Avl

Selv om Dansk Varmblods følauktion DWB World Cup Foal Auction først finder sted på lørdag under World Cup-stævnet på Vilhelmsborg, så kan du faktisk allerede fra i dag afgive bud på dine favoritføl i kollektionen af 17 nøje udvalgte dressur- og springføl

Copyright Ridehesten.com
Auktionsføllet Shirley. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

11 dressurføl og seks springføl udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction på Vilhelmsborg, som er den sidste Dansk Varmblods følauktion i år – så grib chancen nu for at erhverve dig et kvalitetsføl. Du kan allerede fra i dag onsdag den 14. oktober afgive online bud på dine favoritføl.

Kollektionen består af 17 meget interessante føl, der alle har det til fælles, at de er trukket på præstationsstærke hoppestammer, der retfærdiggør forventninger til en stor fremtid i sporten og måske avlen for hvert enkelt føl, der er præsenteret i kollektionen med beskrivelse, stamtavle, foto og video.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fædrene til dressurføllene er ingen ringere end Janeiro Platinum (3), Franklin, Vitalis, Feinrich, Blue Hors Zack, Revolution, Kadans, Blue Hors Zackerey og Valverde, mens de seks springføl er efter tophingstene Action Man Z Ask, All Star, Favorit Ask, Cornet Obolensky, Untouchable og Hickstead White.

Auktionen afvikles lørdag den 17. oktober 2020 i tidsrummet kl. 15.30-17.00 i det kendte format med hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man kan byde på nettet eller på telefonen og følge onlinestreaming via ClipMyHorse. På auktionsdagen på Vilhelmsborg vil der være fremvisning af følkollektionen kl. 11.30.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen