Talidas afkom klar til Zangersheide

17-09-2019 07:56

Elitehoppen Talida har hele tre afkom med i et stærke felt af verdens bedste unge springheste, når der er UVM i Zangersheide

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Avls-og elitehoppen Talida e. Crelido/Royal Z II (opdr. Richard Nielsen) er mor til en række super springheste, og i år er hele tre af hoppens afkom udtaget til UVM i Zangersheide, Belgien.

Det er noget af en bedrift i det stærke felt af verdens bedste unge springheste. Talida er mor til den talentfulde hingst Katrinelund Satisfaction e. Sandro´s Adel, som også vandt DRF´s championatfinale for 4 års med sin ejer Kasper H. Hansen i sadlen. I år er den 5 årige hingst med på et Wild Card, fordi Kasper tidligere brækkede sit ben, og han har derfor ikke kunnet ride udtagelsesklasserne til UVM. Ekvipagen vil dog starte de almindelige klasser.

Det velspringende Cabaschon-afkom, den 6- årige Dansler, rides af Stein Endresen, som repræsenterer Norge i 6-års mesterskabet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tadjulla e. Acolino, som Stein Endresen har vundet både udendørs og indendørs 6-års championat på i Norge og deltog i UVM på Zangersheide sidste år, bliver i år redet af Benedikte Endresen, og vil repræsentere Norge i 7-års mesterskabet.

Talida e. Crelido/Royal Z II (opdr. Richard Nielsen), der lige som Crelido, også har hjemme på Katrinelund, hvor Talida i år har haft føl efter Casall Sem og igen er drægtig med samme hingst.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen