Terkildsen stopper som landstræner og koordinator

04-10-2014 16:07

Ponylandstræner i springning siden 2009 og sportskoordinator i Dansk Ride Forbund siden 1. januar i år, Lars Terkildsen, har valgt at opsige begge stillinger pr. 1. november 

Copyright Ridehesten.com
Lars Terkildsen.

Dansk Ride Forbund vil gerne sige Lars stor tak for engagement – ikke mindst gennem fem år med ponyspringningen, hvor det blandt andet blev til EM-guld i 2009. Man ønsker Lars al held og lykke fremover.

Hul på et nyt kapitel
- Det er en svær men rigtig beslutning, som jeg har truffet. Som flere er bekendt med, har jeg henover sommeren gennemgået to operationer. Det var heldigvis ikke alvorligt, men det fik mig til at tænke over, hvordan jeg vil bruge mit liv. Og jeg kan mærke, at jeg har brug for andre udfordringer, og derfor har jeg valgt at gå nye veje. Jeg har været utrolig glad for min tid i forbundet og vil gerne takke alle engagerede ponyryttere, trænere, forældre og kolleger for fem spændende år, siger Lars Terkildsen.

Elitechef i springning, Lars Nørgaard Pedersen, og generalsekretær Jens-Erik Majlund arbejder på at finde afløsere for Lars Terkildsen.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen