Tilmelding til drengecamp åben

28-04-2023 09:54

Charlotte Kusk Berwald

Nu er der åbnet for tilmelding til årets første drengecamp, arrangeret af foreningen for drenge i ridesporten. Campen afholdes hos Helgstrand Dressage i Nordjylland

Copyright Ridehesten.com
Et udsnit af medlemmerne af foreningen for drenge i ridesporten, her fotograferet til hingstekåringen i Herning. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Campen afholdes fra fredag d. 9. juni med ankomst kl. 15-17 til søndag d. 11. juni med afslutning omkring klokken 16. 

Formålet med drengecamps, og foreningen i det hele taget, er at skabe et sammenhold mellem de drenge, der har kastet deres interesse over ridesporten. Her kan de mødes og dyrke deres interesse med andre drenge. Her dannes der nye venskaber og drengene kan efterfølge støtte hinanden i en sport, der primært domineres af kvinder og piger.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På campen er der tre spor med dressur, spring og upcoming. Det er også muligt at deltage uden hest eller pony. Disse camps handler først og fremmest om sammenhold mellem drengene. Springrytterne undervises af Christina Madsen og her skal rytterne kunne springe en bane på minimum 30 cm. i galop hvis de rider pony og 60 cm. hvis de rider hest. Dressurrytternes underviser er Alexander Helgstrand. Her skal rytterne kunne ride et LC-program uden hjælp for t deltage. Upcoming-rytterne undervises af Nicolai Cens og dette spor henvender sig til ryttere, der endnu ikke opfylder kravene til spring eller dressur.

Derudover er der planlagt en masse aktiviteter for både drengene, såvel som deres forældre. – Det handler primært om det sociale og om at få skabt sammenhold mellem drengene, udtaler Lærke Eifler til Ridehesten. I løbet af året afholder foreningen også mange andre arrangementer for drengene.

Tilmelding her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald