Tina Lund 10 gange i top-3 i Kronenberg

26-07-2021 08:56

Annika Knudsen Lorentsen

Det netop overståede internationale stævne i hollandske Kronenberg, har været succesfuldt for flere danske ryttere, og særligt Tina Lund har taget for sig af placeringer, hvor hun hele 10 gange er endt i top-3, og dertil kommer yderligere otte placeringer udenfor top-3

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund og Caracho. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er vist ingen tvivl om, at Tina Lund er god for at ride topplaceringer hjem, og ved det internationale stævne i denne weekend i hollandske Kronenberg, lykkedes det hende at ride intet mindre end 18 placeringer hjem, hvoraf de 10 var i top-3. 

Allerede om onsdagen startede Tina med at placere sig som nr. 1 og 5 i den 130 cm-høje klasse for 7-års heste, det gjorde hun med henholdsvis HBR Even Flow og Cordessia Z. Onsdag blev hun ligeledes nummer 5 med Centina 10 i 140 cm. 

Torsdag blev det til hele tre andepladsen. Først i den 140 cm-høje klasse, hvor hun snuppede andenpladsen med Cloi. I den 120 cm-høje klasse blev hun nr. 2 med Celvita Z, mens hun ligeledes blev nr. 2 med HBR Charlotte i 130 cm. 

Fredag blev det til endnu flere topplaceringer, og dagen startede med en tredjeplads i 130 cm med HBR Charlotte, mens Tina i 7-års klassen på 135 cm blev nr. 2 med HBR Even Flow. Fredagen sluttede med en sejr på Celvita Z i 120 cm. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet sluttede lørdag, og her sikrede Tina sig endnu en sejr i 120 cm, denne gang på HBR Charlotte. Senere på dagen red hun den 1-stjernede Grand Prix i sadlen på Caracho, og de endte på en fornem andenpladsen. Stævnet blev afsluttet på bedste vis, med endnu en andenplads, denne gang i den 145 cm høje Grand Prix, hvor Tina red Centina 10 ind i toppen. 

Se alle Tina Lunds resultater HER.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Schaarup-Kjær og Cazia. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Flere danskere med succes i Kronenberg
Det var ikke kun Tina Lund, der var til start i Holland. Flere andre danskere havde nemlig også taget turen til Kronenberg, og de hentede ligeledes flere placeringer. 

Blandt de danske placeringer kan nævnes to placeringer i Grand Prix-klasserne, som lød som følgende: 

  • 7. plads til Caroline Schaarup-Kjær med Cazia i den 1-stjernede Grand Prix lørdag (135 cm)
  • 9. plads til Martin Knudsen med Schweinsteiger i den 2-stjernede Grand Prix lørdag (145 cm)

Se alle resultaterne fra stævnet HER.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing