Tineke Bartels ny hollandsk landstræner

16-07-2020 16:06

Med Tineke Bartels og Iris Boelhouwer i spidsen vil det hollandske rideforbund styrke deres dressurlandshold frem mod OL i Tokyo

Copyright Ridehesten.com
Tineke Bartels. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det hollandske rideforbund har i dag meddelt, at Iris Boelhouwer er udnævnt til efterfølger for Maarten van der Heijden som elitesportschef i dressur. Desuden meddeles det, at hun får støtte af Tineke Bartels, der er udnævnt som ny landstræner i dressur.

– Vi kan skabe et solidt team, der kan sikre gode resultater til OL. Jeg ser frem til at samarbejde med Iris. Med de nationale trænere, de bedste ryttere, heste, ejere og hele holdet vil vi forberede os optimalt til de Olympiske Lege i Tokyo, udtaler den nye hollandske landsstræner i dressur.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den dobbelte OL-sølvvinder for  hold og fire gange deltager ved OL i 1984, 1988, 1992 og 1996, Tineke Bartels, har i sin sportslige karriere også redet to verdensmesterskaber i 1990 og 2002, en World Cup-finale og fire europamesterskaber, hvor det også er blevet til sølv og bronze for hold.

Tineke Bartels, der er kendt for at have startet hingsten Jazz ' internationale dressurkarriere, kører med sin datter Imke firmaet Academy Bartels i Hooge Mierde, Holland. Hun har været landstræner for ponyer, juniorer og ungryttere i perioden 2006-2016.

/Dresspod

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald