To Grand Prix-sejrer i Lier

02-04-2018 20:32

Flere danske springryttere har brugt påskedagene i belgiske Lier, hvor det i dag blev til sejr i Grand Prix for både Noona Wildfang Linde og Camilla Mortensen

Copyright Ridehesten.com
Noona Wildfang Linde på Chelino 3

De sidste tre dage har flere danske springryttere været til start ved det internationale stævne i Lier, Belgien. På stævnets sidste dag blev det til flere placeringer for de unge danske talenter.

Fra morgenstunden af blev det først til en placering som nummer fem for Laura Baaring Kjærgaard på Vie'nka Du Lavandin i ponyernes Grand Prix, hvor ekvipagen var dobbelt fejlfri.

Herefter fik Noona Wildfang Linde det danske flag til tops, da hun og Chelino 3 e. Conway/Calato suveræn vandt Grand Prix for children rytterne. Med en dobbelt nulrunde og en omspringning i tiden 36,97 sekunder, lagde ekvipagen klar afstand til feltets andre ryttere, da andenpladsen kom ind i tiden 39,32 sekunder.

De danske ryttere var særdeles hurtige i dag og Camilla Mortensen formåede at sætte kroen på værket, da hun og Handybeat e. Heartbeat/Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen) vandt juniornes Grand Prix-klasse. Med en dobbelt nulrunde, var ekvipagen klart hurtigere end deres konkurrenter, da de vandt klassen i tiden 40,63 sekunder, hvor nærmeste konkurrent red ind i tiden 43,23 sekunder.

Sidste danske topplacering gik til Jessica Toelstang på Bjerglunds Campari e. Cajus/Cantona 2 (opdr. Kirsten og Paul Petersen)som i U25-Grand Prixen formåede at placere sig som nummer tre efter to nulrunder.