To kandidater indstillet til OL

17-06-2024 19:54

Dansk Ride Forbund har nu afsløret deres officielle kandidater til de olympiske lege i Paris 2024 inden for springning og military. Indstillingerne af kandidaterne blev i dag sendt til Danmarks Idræts Forbund

Copyright Ridehesten.com

Dansk Ride Forbund indstiller følgende to ekvipager til at repræsentere Danmark ved OL i Paris 2024:

Springning
Andreas Schou på Napoli VH Nederassenthof

Military
Peter T. Flarup på Fascination

Tæt konkurrence mellem to ryttere lover godt for fremtiden
Dansk Ride Forbund har valgt Andreas Schou som Danmarks repræsentant i springning til OL. Det har været en spændende udvælgelsesproces med to ryttere tæt på hinanden i præstationer. Begge har leveret resultater inden for en 4-fejlsmargin og opfyldt både de internationale FEI-krav og de skrappere nationale kriterier, der er lavet i samarbejde med rytterne for at sikre en fair og gennemsigtig proces.

Valget af Andreas Schou er truffet efter nøje overvejelser om hans potentiale til at levere topresultater ved OL. Målet er at nå A-finalen (top 30) i 2024, og Schou vurderes at have den bedste chance for at sikre en top 8-placering lige nu.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou her med Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Erfaren militaryrytter klar til OL
Dansk Ride Forbund har valgt Peter Flarup som Danmarks kandidat til OL i military. Peter er den eneste, der sammen med sine heste, Fascination og Impressed, har opfyldt alle kvalifikationskravene både nationalt og internationalt. Planen er, at han stiller op med Fascination i Paris.

Copyright Ridehesten.com
Peter T. Flarup og Fascination. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Officielt indstillet til DIF
I dag har Dansk Ride Forbund sendt deres kandidatindstillinger til Danmarks Idrætsforbund (DIF). DIF vil nu gennemgå indstillingerne, og de forventes at blive godkendt i løbet af den kommende uge. Herefter vil de endelige udtagelser til OL i Paris 2024 blive bekræftet.

/Dansk Ride Forbund

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner